Start > Service & tjänster > Sporthall och pool

Sporthall och pool

Pool

Något väldigt uppskattat är om det i anslutning till konferenslokalerna finns en pool med olika aktiviteter så som tränings simning eller inplanerade vattengympa pass.

Sporthall

Även sporthall är väldigt uppskattat och finns det tillgång till en instruktör rekommenderas att gå på ett gympa pass eller varför inte aerobics. Men självklart kan man annars spela många lagsporter i hallen tillsammans som en aktivitet.

Nu går det ju att sporta på en massa sätt utan sporthall, men med en sporthall så är man inte beroende av vädret. Det bästa är att man har tillgång till både och, t.ex. en friidrottshall och en friidrottsanläggning utomhus.

Orientering

En annan rolig och gruppgemenskapsaktivitet är att skickar ut alla grupper i skogen med en karta och kompass. Orientering i grupp där man ska hitta så många kontroller som möjligt enligt kartan (valfri ordning), där de kontroller som ligger längst bort ger mest poäng, brukar vara en uppskattad aktivitet.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar