Start > Olika konferenser > Som gruppresor

Gruppresor i fina konferenslokaler

Det är mycket att tänka på om ni tänker åka på en gruppresa. Allt ska planeras, var ni ska resa, hur ni ska fördela flygbiljetterna och mycket mer, bl.a. hur ni ska genomföra uppföljningen efter resan.

Bokningsföretaget bör ha tillgång till utlandsspecialister som bör ha lång erfarenhet av att skräddarsy gruppresor. Finns rutinen finns rutinen går det mesta att lösa, men självklart går inte allt att förutsäga. Det är då rutinen och erfarenheten kommer fram. Därför är det viktigt att bokningsföretaget/arrangören alltid finns med på plats vid en gruppresa.

Det kan hända allt möjligt, allt från att någon insjuknar till att ett vägarbete stoppar resan. Då måste alternativa planer helt plötsligt improviseras fram. Vid dessa tillfällen är det tryggt att ha en guide med lång erfarenhet av gruppresor med sig. Jag skulle vilja påstå att detta är en förutsättning för en riktigt lyckad gruppresa.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar