Start > Olika konferenser > På en herrgård

Herrgårdskonferens i underbara konferenslokaler

En herrgårdskonferens är till för en mindre sammanslutning som önskar arbeta i vacker herrgårdsmiljö som ligger lite mer avskilt. Det viktiga då är att allt ligger nära, ett bekvämt boende, konferenslokaler, Aktiviteter och sällskapsutrymmen.

Konferensanläggningen ska inte bara vara funktionell. Syftet med att åka på konferens kan vara många, men att komma bort från kontoret och byta miljö är en viktig parameter. En annan viktig parameter när man ska välja ett konferenscenter är miljön och konferenslokalernas kvalitet.

Vacker miljö

Det man ofta är ute efter är en vacker och kreativ miljö, gärna långt ifrån staden och med närhet till naturen. Vad är då mer naturligt än att titta efter en konferenslokal i ett slott eller i en herrgård. Små möten eller större träffar, t.ex. en kickoff, alla varianter är möjliga på herrgårdar och slott.

Det finns billiga gårdar i herrgårdsmiljö eller de mer exklusiva slotten och herrgårdarna. Herrgårdarna och slotten finns också i alla prisklasser.

Det är lätt att hitta konferensanläggningar med det där lilla extra, t.ex. underbar sjöutsikt från boende, och egen matsal med silverbestick och linneservetter eller unika aktiviteter i fin miljö, samt självklart ändamålsenliga konferenslokaler.

Ni slår 2 flugor i en smäll. Ni får en exklusiv och ombonad herrgårdsmiljö, samtidigt som ni får det moderna livets bekvämligheter med aktiviteter bara ett stenkast från konferenslokalerna.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar