Start > Olika konferenser > Kickoff

Kickoff i välplanerade konferenslokaler

Kickoffer är nog en av företagens viktigaste motivationshöjare och en mycket bra informationskanal. Konferensarrangörerna kan oftast hjälpa dig med valda delar av eller hela arrangemanget. Det kan vara allt från att få logistiken att klaffa (vilket kan vara ett stort jobb om det är många personer som ska transporteras), se till att maten blir som ni tänkt er och hitta en lämplig konferenslokal för kickoffen, kort sagt så ska de klara av att göra hela programupplägget.

Det finns konferenser som pågår i en hel vecka och det finns även konferenser som endast är under en dag och kväll. Det går mycket bra att samla alla kollegor och konferera en halvdag, sedan utöva någon aktivitet på eftermiddagen och sist avsluta dagen med en fin middag i den valda miljön.

Många konferensanläggningar kan erbjuda konferenslokaler i många olika storlekar och varianter, allt för att passa både stora och små arbetsgrupper. För att knyta samman säcken så bokar ni sedan några av konferensarrangörens aktiviteter. Prova på en aktivitet som är spännande, utmanande, avkopplande eller bara trevlig och rolig. Det finns massor av olika aktiviteter ur konferensarrangörernas breda utbud av aktiviteter.



Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar