Start > Olika konferenser > I skärgårdsmiljö

Konferenslokaler i skärgårdsmiljö

På en skärgårdsanläggning för konferenser finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. På många ställen kan en konferens börja med en underbar båttur genom vackra skärgårdar. Ofta kan arrangören ordna så att ni kan börja konferensen redan på båten, där själva båten är en konferenslokal. Ett annat alternativ, om ni inte är för många, är att ta sjöflyget och starta med att se skärgården från luften.

Konferensarrangörer brukar ha en förmåga att kunna erbjuda en bra kombination av fina skärgårdstraditioner och modernare arrangemang. Vanligtvis är maten kopplad till havet och skärgården och möjligheten att svetsa samman teamet är stora, t.ex. med en spännande segling.

Ni kan avsluta dagen med avslappning i någon härlig relaxavdelning, efter att ni har haft en intensiv konferens som har den allra senaste tekniken i nya, fräscha och moderna konferenslokaler.Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar