Start > Olika konferenser

Olika konferenser

Lokalerna för konferensen är av stor betydelse för en lyckad konferens. Det finns många konferensarrangörer som har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät över hela Europa, detta innebär att de har mycket stora möjligheter att finna den rätta lokalen för just era behov.

De stora konferensarrangörerna erbjuder konferenslokaler för alla slags möten och grupper. Allt från stora kickoffer upp till 100-tals personer (tom 1000-tals). De har självklart även möjlighet att ta fram konferenslokaler för mindre konferenser (möten). När det gäller mindre antal personer (<100 personer) finns det riktigt många konferensarrangörer som kan erbjuda detta. Det finns ett stort utbud av konferenshotell och utbudet ökar hela tiden. De stora konferensarrangörerna håller koll på vad som händer med marknaden för konferenser samt vilka aktiviteter som är de mest populära för tillfället.

Konferenstyper

Här kommer ett antal exempel på olika konferenstyper. T.ex. på en herrgård, på ett skid- & fjällhotell, på en kursgård, i skärgårdsmiljö, i en storstad, på en landsbygd, som gruppresor, som en kickoff, firmafest, produktlansering eller konferenser med känsla av lyx.

Konferens i storstäder

Hitta en konferenslokal i någon av de tre största städerna i Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö kan erbjuda många olika typer av konferenser, miljöer och aktiviteter, samt erbjuder väldigt många konferenslokaler att väja bland.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar