Start > Service & tjänster

Service & tjänster

Har du något specifikt önskemål om konferenslokaler, aktiviteterna eller något annat, så brukar konferensarrangören kunna förverkliga det. Det finns flera viktiga saker inför och under konferensen som man vill ha bra service på.

Viktiga service och tjänster

  • Hela planeringen av konferensen en stor uppgift som kräver mycket tid och lång erfarenhet för att kunna genomföra på ett bra sätt.
  • Sedan har vi konferenslokalerna som är en mycket viktig del och kräver sin egen planering.
  • Events och aktiviteter ska också planeras och där vill man ha bra service så att allt flyter på under genomförandet.
  • Sist men inte minst så är det mat och dryck, som är en väldigt viktig del i en konferens, många undersökningar visar på att den delen rankas väldigt högt av deltagarna.

Aktiviteter - en viktig tjänst

Ett samarbete med någon form av aktivitetsspecialister brukar vara en väg att gå för vissa konferensarrangörer. Detta brukar fungera riktigt bra och förutom de utomhus- och inomhusaktiviteter som arrangören har i egen regi så finns det då en hel massa skräddarsydda aktiviteter för konferensen.

Är ni sugna på att spela golf så finns det ibland specialerbjudande på en närliggande golfbana för alla konferensgäster, lämpligen nära konferenslokalerna.

Konferensanläggningen förfogar ofta över en mycket bra vinkällare, vilket innebär att de självklart kan arrangera diverse olika sorters mat- och dryckesprovningar.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar