Start > Aktiviteter > Blandat

Teambuilding med blandade aktiviteter

Uppdrag

Deltagarna delas in i lag och varje lag får ett uppdrag som ska utföras. Uppdragen kan bestå av många delmoment och flera frågeformulär med frågor för alla, det finns olika svårighetsgrader på allt och uppdraget ska utföras inom en viss tid. Detta ger prov på samarbete och tanke förmåga. Uppdragen kan oftast genoföras i befintliga konferenslokaler.

Hinderbana

Tävling då team tävlar mot varandra i olika banor där det gäller att samarbeta. Dom som kan samarbeta bäst och lyssna på varandra kommer att stå som vinnare. Det är tidspress för att göra det lite extra spännande. Banorna är oftast mer gjorda för tankearbete än fysiskt arbete.

Tipspromenad

En klasisk tipspromenad är ett säkert kort. Men det går också att göra det lite annorlunda allt hänger på frågorna, kanske kan frågorna anpassas efter konferensen syfte?


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar