Start > Aktiviteter > Bygga

Bygga

Flottbygge

Använd brädor, rep, tunnor och annat material för att bygga dig en egen flotte som förhoppningsvis håller för att sedan tävla och paddla er flotte så snabbt det går, eller bara segla en tur på vattnet. Roligt och spännande för alla, dock lite fysiskt krävande men också tankearbete ingår då det gäller att planera och göra en ritning.

Storleken på flotten man bygger varierar så klart beroende på antal personer. Vill man vara en stor grupp blir det en stor flotte. Här är det en fördel om konferenslokalerna ligger nära vatten så transporterna inte blir för betungande.

Bygg en drake

Det är bara fantasin som sätter gränser så var påhittig och bygg din flygande drake på ditt eget viss. Målet är att kunna flygga och den som fungerar bäst vinner.

Bygg en lådbil

Rita, konstruera och designa en egen lådbil tillsammans med dina kollegor och kanske finns en instruktör på platts för att göra saken lättare och ge lite tips. För att avgöra vilken lådbil som är den allra bästa måste det så klart avslutas med ett race. Denna aktivitet kan alltid utföras i direkt anslutning till konferenslokalerna.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar