Start > Underhållning > Skapa en egen film

Skapa en egen film

Att skapa en egen film är en aktivitet som kan genomföras i konferenslokalerna eller i direkt anslutning till dessa. Det tar lite längre tid att genomföra denna aktivitet eftersom varje grupp ska filma in en egen film.

Ett tema bestäms och sen är det bara att sätta i gång att filma, klura ut de bästa vinklarna för att skapa en stämning i filmen. Antigen redigerar ni filmerna själva och lägger till musik men det kan ta väldigt långt tid, annars kan ett inhyrt team redigera filmerna och klippa i hopp det snyggt.

Filmpriser på en filmgala

Sedan måste alla få se varandras filmer, det roligaste är att anordna en gala där alla filmer vissas och sedan delas olika priser ut inom olika kategorier så som bästa filmningen, bästa skådespelarna och så vidare. De som vinner måste naturligtvis hålla det traditionella tacktalet. Det ska vara glamoröst så det känns som en riktig filmgala. Filmen få man självklart ta med sig hem som ett roligt minne.
Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar