Start > Underhållning > Musiktävling

Musiktävling på konferensen

Musikfrågesport är en trevlig sysselsättning då alla kan bidra till att laget ska vinna. Det handlar inte om att ha den finaste sångrösten utan att kunna texter, namn på artister och musik över lag. Alla har olika musik smaker därför bör frågorna vara varierande så alla får chansen att vara med.

Vem ska leda leken?

Låt en trubadur eller flera leda leken då han eller de kan spela korta stycken och så ska ni gissa vilken låt eller artist det var. Ibland kan det gälla att sjunga en låt innan motståndarna kommer på vilken låt det är och sjunger den först.

Många olika musiktävlingar

Det går att göra väldigt många olika sorters musiktävlingar så det är bara att välja. En stor fördel med att ha tävlingar om just musik är att alla är mer eller mindre insatta i ämnet så alla kan vara med, för vem har inte lyssnat på musik någon gång? Musik skapar gemenskap.

Aktiviteten genomförs inomhus i befintliga konferenslokaler.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar