Start > Aktiviteter > Upplevelser

Aktiviteter och upplevelser

För att lyfta fram nyskapandet och kreativiteten hos deltagarna är det viktigt med omväxling i programmet. Alla behöver pauser och roliga aktiviteter som får oss att tänka på annat en stund. Många aktiviteter får oss att tänka på annat samtidigt som hjärnan får arbeta för fullt och utvecklas som frågesport och problemlösning.

Använd det som finns runt konferenslokalerna

Naturen kring konferenslokalerna är väldigt viktig för att skapa en bra och lugn stämning, men även för att naturen erbjuder många möjligheter till aktiviteter utomhus, t.ex. att att umgås med djur vilket gör människor mera avkopplade och harmoniska.

Många konferensanläggningar anordnar speciella arrangemang under högtider, det kan vara kul för företaget att fira midsommar eller nationaldagen tillsammans under en konferens. Även kulturella arrangemang och historiska utflykter utifrån vart ni befinner er är uppskattade aktiviteter.
Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar