Start > Aktiviteter > Blandat

Aktiviteter av blandat slag

Folkpark

Folkpark är en mingelaktivitet där man kan mingla runt i en vacker park bland vänner. Det är en aktivitet som lämpar sig både under vintertid eller på sommaren. I Parken han man byggt upp många olika aktiviteter så som till exempel mekanisk rodeotjur, tombolalotteri, skytte, bollgubben, styrkespel, spik inslagning, porslins kross, chokladhjul, burkstapel, basket kast och kasta dart.

Utmana gärna dina kollegor i någon utav tävlingarna och ha en rolig stund tillsammans i parken. Naturligtvis måste det finnas en lämplig park i närheten av konferenslokalen för att detta ska kunna genomföras.

Laser duva

Är man vapen intresserad och är ute efter lite spänning passar detta utmärkt. Man använder ett gevär som har en infraröd radiosignal till skillnad från andra vapen blir det ingen rekyl av detta. Det gäller att vara snabb och skjuta först för man kan nämligen se vem som var den första skytten.

Qigong

Qigong kommer ursprungligen från Kina, det finns en del likheter mellan qigong och yoga då det gäller att samla energi och en då hitta en form av avkoppling. Går att utföra både inomhus eller ute, rekommenderas att kombinera med lite massage.

Stadsvandring

Det beror naturligtvis på vart konferenslokalerna befinner sig, men de flesta städer har stadsvandringar. Väldigt mysigt och intressant att få se alla fina delar i en stad och höra all spännande information om alla historiska platser. För att boka guidade stadsvandringar brukar det gå att vända sig till turistinformationen. Varje stad har sina unika byggnader och sin unika historia att berätta.

4-hjulig motorcykels äventyr

Åk 4-hjulig motorcykel i skog och mark. Kör över stock och sten längs en ban i en vacker skog. Kom nära naturen på ett roligt och spännande sätt och ta dig igenom svåra terränger med din motorcykel.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar