Start > Aktiviteter > Fysiska aktiviteter

Fysiska aktiviteter

Sporta

På många kontorsarbetsplatser får de anställda ofta problem med nacke och rygg efter ett tag på grund av att de rör sig alldeles för lite. En väldigt bra anledning till att ordna många aktiviteter under konferensen där träning ingår. Friska arbetare leder till ett bättre företag med flera möjligheter. Aktivitet av detta slag kan oftast utföras i direkt anslutning till konferenslokalerna.

Sumobrottning

Man brottas mot varandra och för att riktigt känna er som riktiga sumobrottare kommer ni ha på er varsin 200 kg tung sumobrottardräkt. Jobbigt och svettigt blir det men otroligt underhållande och väldigt bra träning.

Vinter-OS

Under vinter säsongen måste man ju självklart utnyttja de privilegier vi har på vintern som snö och is. Varför inte ställa till med vinter-OS under konferensen med roliga aktiviteter som är perfekta för vintern så som hockey, snowracer, skidskytte, backhoppning och det finns säkert många mera roliga vinteraktiviteter ute. Går oftast att genomföra i anslutning till konferenslokalen.

Firas ner för ett stup

Firas ner för ett stup med rep är något för de lite modiga och våghalsiga personerna. En guide måste vara med och berätta hur man gör för att säkerställa att säkerheten hålls på en hög nivå.

Övningen ger garanterat en adrenalinkick och förstärker gruppens samhörighet. Det kan vara svårt att genomföra detta på alla konferenser p.g.a. att det måste finnas platser nära konferenslokalerna som lämpar sig för uppgiften, vilket det inte alltid finns.

Sulky körning

Att lära sig och köra sulky har ingen åldersgräns. Det absolut bästa är att få köra på en riktig travbana med en bra travhäst. Finns möjligheten till en sådan aktivitet är det bara att köra, ett minne för livet.

Mountainbike

Ett annat sätt att komma ut och uppleva natur är på en mountainbike. Svårighetsgraden måste naturligtvis anpassas till hur duktig gruppen är sedan tidigare på mountainbike.

Ni kan åka i skogen och ser på vad naturen har att bjuda på, men det går naturligtvis också att cykla runt och titta på kulturella byggnader eller stadsdelar, helt beroende av vart konferenslokalen befinner sig och vilka intressen gruppen har. Är det en mera kulturell tur ni är ute efter, kan ni gärna hyra in en guide för att få ut så mycket som möjligt av utflykten.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar