Start > Aktiviteter > Hjärnaktiviteter

Hjärnaktiviteter

Spelet

Ett ovanligt spel då spelplanen är cirka 2x5 meter stor och varje lag utser en person som ska agera spelpjäs. En tärningskastare utses också (tärningen är ovanligt stor). Från start till mål först vinner, på vägen stöter ni på olika utmaningar som måste genomföras, utmaningarna kan vara frågor och klurigheter då ni får tänka eller mer praktiska uppgifter så som skådespeleri, sång eller mindre tävlingar av olika slag då snabbhet och styrka har stor betydelse. Kan alltid genomföra i direkt anslutning till konferenslokalen.

Uppdragsorientering

En aktiviteter där lagkaptenen har en viktig roll för att laget ska fungera. Det gäller att dela upp tillgångarna på ett bra sätt till alla i gruppen. Det viktigaste är lagandan och att lyssna på varandra inför de uppgifter som ska klara av.

Måla i olja

Känn dig som en professionell målare med en basker på huvudet och paletten i handen. Måla i grupp eller själv, måla en stor eller liten tavla, känn dig kreativ och skapa ett riktigt mästerverk.

Annorlunda tipspromenad

Är du matintresserad? Då är den här tipspromenaden som gjord för dig. Alla stationer har med antigen mat eller dryck att göra. Som t.ex. att försöka klura ut vilken fruktsmak ölen har eller vilket land vinet kommer ifrån. Intressant och lärorikt för er som gillar mat och dryck.

Källsorteringsstafett

Väldigt många kan vara med på denna aktivitet. Det gäller att sortera så mycket sopor som möjligt i rätt behållare, aktiviteten är uppbyggd som en stafett.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar