Start > Aktiviteter > Vattenaktiviteter

Vattenaktiviteter

Vattensporter

Att ha nära till vattnet är en stor fördel då det finns väldigt många roliga vattensporter att testa på. Några exempel på roliga aktiviteter i vatten är windsurfing, köra tävlingsbåt, dykning, vattenskidor, vattenpolo, gummibåtsrace, vattenskoter, simtävling av olika slag eller navigeringstävling. Vad gäller vattensporterna så är det naturligtvis en stor fördel om konferenslokalerna ligger nära vatten, vilket medför att transporterna inte blir för långa.

Jättekanot

Att vara en grupp på 8-12 personer i varje kanot och tävla mot varandra. Ta er snabbast i mål och slå era kollegor. Man kan köra flera lopp och avsluta med de bästa eller bara ett lopp beroende på hur många som vill delta. Naturligtvis är detta en aktivitet då man får räkan med att bli lite vått. Men det är väldigt roligt att vara med eller bara stå och heja på. En kul idé är att hyra in en mick och högtalare så någon kan kommentera loppen på ett roligt sätt.

Vad gäller vattensporterna så är det naturligtvis en stor fördel om konferenslokalerna ligger nära vatten, vilket medför att transporterna inte blir för långa.

Paddla kajak

För att det ska kännas bekvämt och säkert så börja gärna med att hyra in en instruktör som kan lära er det grundläggande inför paddlingen. Det behövs ingen tidigare erfarenhet av något slag utan att paddla kajak kan man lära sig när som. Har gruppen tidigare erfarenhet kanske man vill ta en liten tuffare tur där det går fortare. Väldigt trevligt att glida fram i vattnet bland en vacker natur stanna gärna någonstans längs vägen för att bada, fika eller äta.

Vad gäller vattensporterna så är det naturligtvis en stor fördel om konferenslokalerna ligger nära vatten, vilket medför att transporterna inte blir för långa.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar